Stall skogsstjärnan

-Lufthästar med skogen runt hörnet -

HÖÖKS!

Kategori: Allmänt

Lite hästisar

Kategori: Felle´s hästar

Namn: Charmtroll ~*Trollet*~
Kön: Sto
Född: -01
Ras: Shetlandsponny
Fakta: Charmtroll, eller Trollet som jag brukarf kalla henne, är ett mycket glatt och frammåt sto. Hon älskar godis och tigger mycket. Hennes största ´passion´ är hoppning och hon har hoppat som högst 60 cm på tävling, trots sina 1,14 cm i mankhöjd. Hon kickar aldrig men bockar när hon blir uppspelt. Många ser ner på henne för att hon är så liten, men det ska man inte göra, denna lilla modiga tjej har mycket att ge! Jag räddade henne från slakteri i sista sekunden.

 
Namn: Djeva Er ský (Djeva)
Kön: Sto
Född: 2007
Ras: Quarter/Islandshäst
Fakta: Djeva är ett tåligt sto som inte gillar att bli sadlad eller tränsad. Hon älskar att kasta av mig och är väldigt speciell. Hon är blandras mellan Islänning och Quarter och kan både tölt och pass. Hon älskar gröna äpplen och hells ska de vara lite ´små-ruttna´. Hon är vild och en riktigt rodeo häst men tävlas mycket i hoppning. Hon ska tävlas i GP till våren, men jag har inga stora förväntingar, det bli för skojs skull.

 
Namn: Pigall
Kön: Sto
Född: 2002-05-07
Ras: Palomino
Fakta: Glad, frammåt och modig. Pigall hatar att känna sig instängd och kan bli lite försiktig när hon ställs inför det okända. Hon kan bli aggressiv, men bara om någon försöker ta hennes mat. Hon har ganska hög rang och hatar att vara ensam. Pigall har ett jättefint kliv med rätt ryttare och är ganska känslig i munnen. Jag tävlar henne i lite vad som helst, men mestadels i dressyr.
 
Jag lyckades inte riktigt hitta någon bild som passade till Pigall, då hon har en lykta och inte bara en bläs. Hon har också strumpor på alla fyra benen.
 
Mer kommer, men dessa är de som är viktigast, då det är de jag kom att tänka på.
 
Juste, Jag har lov nu. Jag behöver inte lägga mig före 12... Skit samma.
 
Lov nu, hiss eller diss?

//Felle

TILLBAKA! C:

Kategori: Felle´s Inlägg

Jag vill bara berätta för alla som bryr sig(Med andra ord ingen) att jag lever! Jag är inte död, blev inte överkörd av ett tåg och är INTE med Jesus just nu. Faktiskt så tror jag inte på Jesus, men det hör inte hemma här.
 
Mycket bland mina lufthästar har förändrats, ni som känner mig(Igen, ingen) vet att jag är väldigt ombytlig.
 
Jag vet inte vad jag ska skriva mer nu.
Jaja, info om hästarna jag har nu kmr ut inom kort.
 
 
Vem kom först, hönan eller ägget?

//Felle