Stall skogsstjärnan

-Lufthästar med skogen runt hörnet -

Mina hästar

Kategori: EF´s hästar/ponnyer

Kommer rida mest på dom här. Har fler hästar men dom dyker nog upp då och då ;) Beridarstallet är kvar i alla fall också. Rider nog inte alla lika mycket men det bestämmer jag ;)

Rice Puff

 Islandshästar

New forest, sto

f. 11 Maj 2007

E: Nice Wille

U: The Car Of Nissan

Föl: Sara, Spaiker, Ravioli, Bella och Filur

SM-ponny

 

Passet.

Puffan är en ponny som verkligen fångat mitt hjärta! Jag köpte henne i Augusti 2011 och vi har utvecklats världigt mycket. Från GRÖN unghäst till en lydigare ponny som älskar att busa! <3 Vi har tävlat i Sm några gånger med framsteg och hon har enorm hoppkapacitet! 

-----

Secret Surprice

 Svart häst

Kopierat från Rosgården (www.rosgard.blogg.se)

Kön: Sto

Färg: Svart med en brun ål.Får troligen en bläs eftersom hon har massor av vita hårstrån på nosryggen.

Född: 27/1-12

Mankhöjd: 147 cm ej slutmätt...

Ras: Korsning mellan New forest/irish draft/ridponny

U. Raise me to the Sky

E. Golden Arrow

Supermysig tjej med mycket power!Mycket fina och separerade gångarter.Gör lite som hon vill ibland,men om man säger till henne på rätt sätt blir hon lydigare.Ej inriden.Älskar att stå och mysa i boxen och bli ryktad.BARNKÄR!En ponny som kommer att synas på tävlingsbanorna när hon är redo!

Min info: Otroligt charmig ponny... 

Ny fräsch info:

Sissi är en ponny med otroligt fint temperament och har en fin dressyrtalang men hon är även duktig på att hoppa. Sissi är ganska känslig och tål inte höga röster och skrik och bråk! Hon blir lätt lite orolig och rädd. Man måste vara lugn och trygg och lita på henne annars går det inte så bra.

Hon är magisk!

Hon fick fölet Magic Rain i Augusti 2012, som Jf äger.

 

Pass

----

 

S.G Chester

 Hingst mossa

kopierat från stallgrimskaft.n.nu!

Smeknamn: Chester

Pris: BOR NU HOS STALLSKOGSSJÄRNA

År: 17

Ras: Korsning

Kat: D

kön: Valack

Info: Cester är en söt och busig ponny i sina bästa år! Han kan vara lite slö nu men det beror på åldern. Han är en utmärkt barn ponny. Gör allt som man säger! Super snäll att lasta,ducha,borsta,rida m.m. Han har lugna fina steg, och han anpassar sig riktigt bra efter ryttaren! Han kan få för sig att bocka och sånt men inte om han känner om han har en bra ryttare på ryggen.

Min info: Chester är väldigt härlig och mysig ponny som älskar barn, hoppa och rida i skogen. Han är väldigt lugn och stabil och man kan lita uppp till 100 % på honom fast dock kan han bocka!

 

Pass

----

Vanilla Ice

 Islandshästar

f. 19 Maj 2009

New Forest, Connermara

E: Last Night

U: Cannon

Mankhöjd: 140 cm (D-ponny)

Vanillla är en ponny som jag tror på i framtiden! Hennes förra ägare skulle ställa upp i VM idag men ja. Då får väl JAG göra det?! Vanilla blev betäckt förut av Felicias hingst. Vanilla är duktig på att hoppa och är väldigt lydig.

 

Pass

---

bilder  från fotoakuten.se och bilden på "Chester" är från zuzule.com!

Ni vet Twister från Ponnypenny? Jo jag köpte henne förra våren och hon testade mig en del :/ Men nu har vi äntligen blivit kompisar jag och hon, men hon bor på min ridskola och rids av mig och dom eleverna som är lite mer erfarna ;) Så Twister är kvar i alla fall!
 
Info från Ponnypenny!
Klisna Snežienka
Bild från zuzule.com
 
Namn:Twister
Kön: Sto
ponny
Ras: Arabiskt fullblod
Päls: Flugskimmel
Höjd: 147 cm
E:?
U:?
Född: 1999
Saker: Träns, Ryktsaker, Grimma,
Uppf:Custens
Ägare:EF, stallskogsstjärnan
 

Basic Boy

Minns ni Basic Boy? kolla headern ;)
Jo, nu ska jag berätta hur det är med honom ^^
Han står nu på min egna lilla ridskola här hemma :) Fast han brukar inte vara med på ridlektionerna... I stället har hon fått en skötar-tjej! :D Hon heter Mia och hon är 12 år och jätteduktig! Men jag rider honom också i bland såklart! :)
Två hästar
www.fotoakuten.se
 
Fakta om Basic Boy:
Basic Boy
f. 2008
E: Nice Wille
U: The Car of Nissan
-Hingst-
New forest
Basic är en lugn och trevlig liten hingst på 5 år. Han är Puffans lillebror och det märks att dom är syskon! Basic får extrema vårkänslor på våren! Han får totalt fnatt och bockar och busar hela tiden ;) han älskar uppmärksamhet precis som sin mamma och syskon! Hans syskon heter Rice Puff (äg: EF) och Mickey Mouse. Basic Boy är en enkel kille som oftast tar det lugnt och "chillar" i hagen med en tuva gräs eller hö. Han stressar nästan aldrig upp sig... Förrutom om man är på en tävling och inte tar ut honom ur transporten! Han vill ju visa aupp sig när man kommer till tävlingar! Basic har väldigt bra självförtroende precis som sina syskon och föräldrar. När man rider honom är han känslig och har man fort korta tyglar och rycker honom i munnen blir han arg och bråkar jättemycket! Men har man mjuka händer och slappnar av så kan Basic bli som en sagohäst att rida! :)
 
 
Där fick ni lära känna Basic Boy <3
 ---

Spoot

Namn: Spoot (köpte honom från hallonbacken.webblogg.se)
Ras: Arab och fjording
Ålder: 5 (född 2007)
Inriktning: Hoppning
Pony Deny
Spoot är en pigg och stark figur! Det märks tydligt att det är fjording i honom, men samtidigt att är lite arabiskt fullblod också :) Spoot älskar att hoppa och blir då väldigt pigg och het! Han är väldigt söt dessutom och ett riktigt charmtroll <3
 
Jag har ägt honom sedan i våreb/sommaren 2012 :)
 
 
 
---
 
Det var hästarna det ;)
 
///EF

KOMMENTARER:

  • RG säger:
    2013-12-04 | 17:30:46
    Bloggadress: http://rosgard.blogg.se

    Kul att se att du fortfarande har kvar henne :D hoppas du är nöjd med henne.
    Kram RG

    Svar: Jaaa hon är ju helt underbar! :D Mer lik sin mor blir hon hela tiden haha ;)//EF
    Stall Skogstjärnan

Kommentera inlägget här: