Stall skogsstjärnan

-Lufthästar med skogen runt hörnet -

Mina hästar!

Kategori: JF´s HÄSTAR

Starlight
kön:hingst
född:2005
ålder:9år
inrikning:hoppning
färg:fux
mhk:148 (D-ponny)
e:Balan
u:Starprincess
ras: new fores

Han har jättefin hoppkapacitet! han är inte lätt att rida det gäller att var mjuk i handen. han är pigg och glad ponny. med mycket eniski i. Han fångade min hjärta på deräckten när jag såg honom det är en ponny som man kan ut tväklas med mycket. Vi har tu tväklats jättemycket tillsammans vi har tävlat i sm och Vm tilsammans. en jättefin ponny med mycket kapacetiet i.

Venus 
kön Valack
färg:svart
e:orsänt
u:orsänt
inrikning:hoppning
mkh:140,0 (c-ponny)
ras:irlänsktrid ponny
ålder:8år
född:2004

Han är en svart irlänsktponny med mycket vilja. en ponny med mycket kapacitet han hoppar jättefint över hindrena. han har jag haft sen Maj månad vi har ut tväklas jättemycket tillsmmans. han är inte lätt att rid det gäller att vara mjuk i handen när man rider han sticker aldrig iväg men  han kan bli väldig pigg han är bara åtta år en..  han är jättesnäll ponny med snälla ögon.
 

Kenda 
kön: sto
e:orsänd
u.orsänd
färg:brun
mhk:163 (lite storhäst)
inrikning:hoppning
föl.inga 
ras:svänsktfull blod
född:2000
ålder:10

hon har enorm  hoppkapacitet  i sig. Kenda har jag haft sen i Mars månad. vi har ut tväklas jättemycket tillsammans i genom  i hoppning tillsammans. hon är chefen över alla hästar i hagen. hon är ingen nybörja häst hon är kanska svår så man ska vara mjuk i hande på henne hon gillar arbeta.
 

Comet s´ Cartento (Cartento)
Kön:hingst
mhk:167cm
ras:Hollänskt varmblod
E:orsänd
U:orsänd 
färg:mörkbrun
född:2001-01-10
ålder:9år

 

Han har mycket en farehet av hoppning i sig han vill gärna gör sitt bästa med sin ryttare som han kan lita på denna hästen. han har tävalt i L:A ihoppning på 140\150klasser han är ingen är ingen nybörja häst han är svår riden han är stark och stor i galoppe. han har gast av mig en gång det var när jag pov red honom men nu är han min så nu har vi lite och jobba med men han är väldig snäll i boxen när man rider han så är han het som satan. 
han har myck kacaptet i denna hästen han kanske kan ta över Kenda efter som det är hon som är närst storst i stallet och det är hon som chefen över alla hästran i hagen. ingen nybörja häst.

 
 


Hotsweet
smeknam:Hot
Kön:hingst
Avkommande:Sweetheart
inrikning:hoppning
färg:ljusskäck
ras:hollänskt varmblodsponny
e:Becardie
u:Lalide
mhk:148
född:2003

 


Han har jättefin hoppkapacitet! han är inte lätt att rida det gäller att var mjuk i handen. han är pigg och glad ponny. med mycket eniski i. Han vara mycket stark enivis och het ponny. En ponny kan ut tväklas mycket. Han är mysig och snällponny. han har mycket kapacetiet i sig och är het :) Han är ingen nybörja häst.Han är kanska svår så man ska vara mjuk i hande på honom,han gillar arbeta mycket vill göra sitt bästa för sin ryttare. En envis,het ponny som är väldig snäll. Han är väldig pigg och het på tävlingsbanorna.

 
 
 
Det var mina hästar nu..
 
\\Jf
 
Kommentera inlägget här: